Mataala mataala

Afai o lo'o e feagai ma se vai, eletise, po'o se paipa fa'alavelave fa'afuase'i po'o se fa'afitauli tautua vala'au le matou telefoni 24-itula i le 3-1-1 po'o le (415) 701-2311 mai fafo SF pe saini i le sf311.org. Aoao atili pe toe iloilo mataala auaunaga malosi.

'O le Vaitaimi lea e Su'e Malamalama ai: Molī Aso Fa'afiafia Sili a San Francisco!

'O le Vaitaimi lea e Su'e Malamalama ai: Molī Aso Fa'afiafia Sili a San Francisco!
  • Donald Pollitt II

I le vaitau o aso malolo, e tele nofoaga lelei e vaʻaia ai moli fiafia i San Francisco. Fa'afetai ile Hetch Hetchy Power ma le CleanPowerSF, ole San Francisco Public Utilities Commission (SFPUC) o lo'o fa'aola le tele o fa'aaliga moli o aso malolo e te fiafia iai i le A'ai ma le malosi mama. 
 
Pe o lo'o e su'eina ni fa'aaliga fa'afiafia, se fa'aaliga savali, po'o se A'ai matagofie e tumu i moli feilafi, o lo'o i ai sina mea e fiafia i ai tagata uma e fiafia i fiafiaga fiafia. O nisi nei o a matou fa'aaliga sili ona fiafia e fesoasoani ia te oe e faamanatu ai ma aiga ma uo e fai ni manatuaga e tumau i le olaga atoa!
 
Salesforce Transit Center Molī Aso malolo 
Fa'amauina o le "Grand Central Station of the West," o le Salesforce Transit Center o se fa'ailoga iloga i le taulaga o San Francisco ma se paka mata'ina i luga o le fale. O lo'o umia e le Transbay Joint Powers Authority (TJPA) ma fa'atasi ai ma le East Cut Community Benefit District, o le a susulu le paka i luga o le fale i moli fiafia i lenei vaitau o aso malolo. Siaki le moli ma isi gaoioiga saoloto e talimalo le TJPA ia Tesema atoa.

Ata fa'aaloaloga a Let's Glow SF.
 

Tatou Malamalama SF 
Mafaufau i le tele o aso malolo faʻatulagaina faʻafanua faʻasologa, Tatou Malamalama SF ose ata fa'apipi'i fa'ata'ita'i e fa'atino ata mai tagata tusiata fa'apitonu'u ma fa'ava-o-malo i fale o le taulaga i po ta'itasi mai le aso 2 o Tesema i le aso 11. Uu se ipu koko vevela ma va'ai pe mafai ona e mauaina uma!
  
Castro Street House 
O lenei fale Castro District e mafai ona avea ma se tasi o fale sili ona fiafia (ma le siosiomaga) i San Francisco faʻafetai i ona tala e tolu o loʻo laina i moli, totini, ma mea teuteu. O lenei maa taua o se fale malolo e tatau ona iloa i le tagata lava ia!

Ata fa'aaloaloga a le SFMTA.

Ta'avale uaea Kerisimasi 
Ua tatagi logo o taavale uaea, o e faalogo? E leai se poto masani e tulaga ese San Francisco nai lo le tietie taavale uaea! O le cable car ta'uta'ua o le a teuteu i teuteuga o aso malolo ma sauni mo oe ma le aiga e fiafia ai i lenei vaitau o aso malolo. 

Fiafia Aso malolo 
Pier 39 o lo'o fa'asalalauina le fiafia i le San Francisco Waterfront i lenei vaitau o aso malolo. Tofo i le ofoofogia o se laau Kerisimasi e 60-futu le maualuga o loʻo tuʻufaʻatasia i musika o aso malolo ma liua i se kaleidoscope o lanu fefiloi ua teuteuina i moli faʻapitoa ma mea teuteu. Ulufale i le agaga o le vaitau i le Pier 39, ma afai e te laki, e mafai foʻi ona e asiasia se leona!

Ata fa'aaloaloga a le SF Recreation and Parks. 

“Entwined” Winter Wonderland 
Fa'atasi vaomatua o lanu susulu o le a toe faʻamalamalamaina le Golden Gate Park's Peacock Meadow i lenei taumalulu. “Entwined,” na saunia e le tusiata a San Francisco Charles Gadeken, e fausia ai se laufanua ofoofogia lea e mafai ai e tagata asiasi ona suʻesuʻeina auala mimilo, laau felanulanuaʻi, fuifui fuga tetele, ma suiga faifai pea o vaaiga o le malamalama. Fa'aosofia e le natura, o lenei fa'apipi'i feso'ota'iga fa'ata'ita'iga o le a fa'afiafiaina tagata asiasi uma tausaga mai ia Tesema 1 e o'o ia Mati 12, 2023.
  
Maota Aai 
O tausaga taʻitasi, e maua ai e le City Hall le agaga o aso malolo e ala i le mumu mumu ma le lanu meamata e faamanatu ai aso malolo uma o Tesema e pei o Hanukkah, Kerisimasi, Kwanzaa, ma le Tausaga Fou. O le a auai fo'i le Civic Center Plaza i fa'afiafiaga e pei o se la'au Kerisimasi matagofie ma moli o aso malolo o le a fa'aalia mo tagata uma e fiafia ai.
 
O lo'o fa'amanuiaina e le SFPUC oe ma oe i se vaitau o aso malolo saogalemu, soifua maloloina, ma fiafia!