Mataala mataala

Afai o lo'o e feagai ma se vai, eletise, po'o se paipa fa'alavelave fa'afuase'i po'o se fa'afitauli tautua vala'au le matou telefoni 24-itula i le 3-1-1 po'o le (415) 701-2311 mai fafo SF pe saini i le sf311.org. Aoao atili pe toe iloilo mataala auaunaga malosi.
vai

SFPUC 'au fa'atasi ma Giants mo le Lua Tausaga o Fa'apa'aga

E to'alua tagata o lo'o uuina se fagu vai SF Water i le ta'aloga a le SF Giants
  • maa natalie

O lo'o toe galulue fa'atasi le San Francisco Public Utilities Commission (SFPUC) ma le San Francisco Giants e fa'alauiloa le taua o le fa'asaoina o vai. O lo'o fiafia le lala sooupu e fa'aoga le tele o fa'asalalauga a le Giant e fa'amanatu ai i tagata fiafia mai le Bay Area ma tua atu e fa'aitiitia le otaota vai.

Fa'alauiloa ia Iulai 25 ma aga'i atu i le fa'ai'uga o le vaitau o le peisipolo, o lenei fa'asalalauga e o'o mai i se taimi faigata ona o masina vevela vevela e va'aia ai le maualuga o le fa'aogaina o le vai i le itulagi. A maeʻa se taumalulu susu, e taua tele le faʻamanatuina o tagata faʻatau e uiga i le vai poto tusa lava pe o le tele o Kalefonia e le o iai i le taimi nei i le tele o lamala.

“Matou te faafetai ona o le timu i lenei taumalulu na mafai ai ona matou faamutaina le Tautinoga o Faalavelave Tutupu Faafuasei o le le lava o le Suavai ma le totogi le tumau o lamala. Ae ua tatou iloa foi o suiga o le tau ua faateleina ai le fesuisuiai o le tau, ma o le a tele atu lamala i le lumanai. O lona uiga e taulia uma matāua ma faasao o le auala sili lea e puipui ai le tatou vai,” o le saunoaga lea a le Pule Sili o le SFPUC Dennis Herrera.

I le avea ai o se vaega o lenei faiga faapaaga, o le a mafai ona vaʻaia feʻau faʻasao vai i tagata Giants o loʻo auai i taʻaloga i Oracle Park. O fe'au o le a fa'aalia i luga o mata o le LED i luga o le concourse, fa'ailoga fa'atonu, ma se fa'asalalauga fa'alaua'itele o lo'o ta'alo i luga o le sikoa a'o le'i ta'aloga ta'aloga ta'itasi. O le fa'asalalauga a le malo o lo'o fa'aalia ai le mascot a Giant Lou Seal ma le Fa'atonu o le Field Operations Greg Elliot o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'asaoina o vai sa latou fa'atinoina i le malae ta'alo ma le fa'asoa atu o fautuaga fa'asao a le SFPUC. O ia mea e aofia ai le faʻaleleia o le tafe, faʻafefe naʻo le taeao poʻo le afiafi, ma le suia o mutia i laʻau e le fia inu.

O lo'o fa'afiafiaina le SFPUC e faipa'aga ma le Giants e fesoasoani i tagata fiafia e fa'aogaina le tele o punaoa a le lala sooupu e sefe ai le vai. E taua tele a tatou vai e faʻaumatia, o lea e faʻamoemoe le SFPUC o le a laaaʻe tagata fiafia i lenei taumafanafana e avea ma tagata sauaina e faʻasaoina vai.

Siaki le tauvaga i luga ole SFPUC ma Giant's social media channels ma Oracle Park! Afai e te mana'o e a'oa'o atili e uiga i puna'oa fa'asao o lo'o maua ile SFPUC ma isi lala sooupu ole vai ile Bay Area, asiasi sfpuc.org/SaveUp